Vårt nye vintersted, Hard Rock Hotel Tenerife

Dette hotellet er bare helt fantastisk, det må oppleves. Har du først fått sansen for 5 stjerners hoteller er det vanskelig å gå tilbake til noe annet. Den følelsen av luksus er verdt hver eneste krone. En service du ikke har sett maken til. Mat av ypperste kvalitet. Nydelige senger, flotte rom, oppvarmede bassenger, gode drinker, flotte solsenger. Dette hotellet er så unikt. Noen tenker kanskje at Hard Rock Hotell er det hotell med høy musikk og heavy metall, det stemmer ikke. Som lydsensitiv hadde jeg en fantastisk uke der, og hadde aldri problemer med høy musikk. Det var live music til frokost, middag, i lobbyen og i pubene. Du kan finne musikk på fire plasser i løpet av en dag, det var så kult.

 

I tillegg har de et fantastisk spa og treningsrom. Yoga, zumba og vanngym er gratis. Du får fri tilgang på badehåndklær. Vi har ledige plasser for vår vintertur 28 jan – 4 feb. Du finner den her: www.solheimreiser.no
Vi kommer også med yoga/treningstur i feb 2010. Så følg med!
Dette er en tur du ikke vil få til rimeligere ved å reise på egenhånd, så bli med oss og få med mange reisevenner på kjøpet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *