Keto cookies chocolate chip

Tenkte jeg skulle prøve meg på noen gode kjeks, slik at man har noe lettvint når man er litt sulten eller på farta. Disse er jo perfekt å pakke med seg i en boks når du er ute og reiser eller skal kjøre langt. Å være forberedt er halve jobben, men må innrømme at jeg elsker følelsen av å slippe å være sulten.

Her er en ca oppskrift, lager ofte ting på slump.

3 store toppa ss mandelmel
3 toppa ts med meierismør (romtemp) Skipp smør om du ikke tåler melk og bruk mer olje.
3 ts med kokosolje
1 klype maldon
1/3 ts bakepulver og natrom
1 ts vaniljepulver (bruker øko)
2 ss vann.
1 toppa ss sjokoladenips

Rør det sammen.

 

På toppen har jeg laget økologisk sjokolade. Oppskrifta står på pakken.

Stek på 160 grader til de er gylne. Ca 15-18 min.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *