FAQ

Hva går konseptet ut på?

Konseptet er sammensatt av forskjellige tema med en rød tråd som skal hjelpe deg til å endre livsstil. Det kan være alt fra å ta det mer med ro, blitt kvitt stressrelaterte plager, finne deg selv, få behandlinger, sol, bad, massasje, mental coaching og kostholdsveiledning. Samholdet i gruppene er unikt. Nye vennskapsbånd oppstår og man kan reise både alene eller sammen med venner, familie. Alle vil kunne dra noe positivt ut av en slik sammensatt reise.

Hva er alder på folket?

Vi har ikke fokus på alder, og ønsker at folk i alle aldre skal delta. Den eneste forutsetningen er at man er i så god form at man klarer seg selv, ellers må man ta med seg en ledsager. Vi tiltrettelegger det vi har muligheten til.

Kan man ha rullestol på helseturen i Bulgaria?

Ja, det er mulig, men kan være noe utfordrende. Da må man ta med seg ledsager.

Kan man ha dyr med seg på turene?

Ja, på hoteller i Norge er det ikke noe problem å ha med seg dyr, mot et lite gebyr.

Røykes det innendørs på turene?

Nei!

Er det lagt opp fysisk aktivitet som krever at man er i veldig god form?

Det vil bli lagt opp forskjellige aktiviteter slik at du alltid har noe du kan være med på, uansett form.

Er det også menn på turene?

Ja, og vi ønsker at så mange menn som mulig skal delta. Også de trenger livsstilsendringer. Vi kommer også til å kjøre tema som vil falle i smak for også mannfolk.

Er Solheim Event og Reiser AS medlem av Reisegarantifondet?

Ja. Det er påbudt.

Er det alltid reiseleder på stedet?

Reiseleder er alltid på resortet og kan nåes på telefon utenfor faste oppsatte tider.

Hva skjer hvis en terapeut uteblir?

Solheim Event og Reiser ikke ansvalig for å gi kompansasjon om noen blir syke, men vil gjøre alt de kan for å erstatte den som har uteblitt, med samme kompetanse.

Hvordan kommer man seg til arrangementene?

Vi lager ofte grupper på Facebook slik at man kan samkjøre til turene i Norge, samt til Gardermoen før avreise til utlandet. Dette gjør at man sparer penger på reiseveien og får nye bekjentskaper.

Blir det tatt bilder eller filmet på turene våre?

Ja, som det står i våre reisevilkår vil det bli laget noe reklamemateriell. Vi er likevel veldig hensynsfulle og pleier alltid vise/spørre om tillatelse om noen er filmet nært. Ellers blir det meste filmet på god avstand hvor ikke folket er særlig synlig. Har du noe imot dette, si fra, så tar vi hensyn.