Ferietur Tenerife

Hard Rock Hotell i Adeje 28 jan - 4 februar 2020

Nå har du muligheten til å besøke det fasjonable 5 stjerners hotellet Hard Rock Hotell i Adeje i Tenerife.

 

Solheim reiser har besøkt hotellet og det er desidert det kuleste og flotteste hotellet vi har besøkt. Noen vil kanskje tenke at Hard Rock betyr heavy metal, men det var ikke høy musikk eller bråkete noen steder, men superkult med live music til frokost og middag, i lobby og på Sky bar med en fantastisk utsikt. Wow for et hotell. Dette er noe du bør oppleve så vi har satt opp denne turen, som er langt billigere om du skulle booket selv. Det blir derfor en avslappende tur, hvor reiseleder er tilgjengelig om noe skulle oppstå, men på dette stedet er det ikke noe problem å aktivere seg selv med yoga, vanngym, treningssenter, spa, musikk, 4 store bassengområder, oppvarmede bassenger, gode drinker og flere barer og restauranter. På et slik sted holdes gruppen likevel samlet, og det blir mye sosialt og moro! Med andre ord er dette en tur man klarer seg selv, men har mange flotte reisevenner. Det blir tatt initiativ til felles hygge, utflukter, måltider og tur på bar :) Det går gratis buss fra hotellet til Las America. Der finner man byliv med shopping, barer og moro! En nydelig lang strandpromonade for de som liker å gå tur.

 

Man kan forvente et deilig klima på denne tiden, men man tar med liten jakke til kveldene for sikkerhetsskyld. Solheim Reiser var der 31 jan til 8 feb og hadde ikke en dag med regn. En dag blåste det litt, ellers var det nydelig vær, med sol, bading og mojito.

 

Prisene på hotellet er ca 100 for en drink, 300 for en buffetmiddag, og 150 for en burger. Norske priser, men på et 5 stjerners hotell er ikke prisene så aller verst. Spa koster ekstra. Det fins supermarked rett over veien til hotellet.
Alle rom har kjøleskap og terrasse. Standarden er høy, flotte rom, deilige senger. Luksus overalt! Dette må oppleves!

Reiseinformasjon

Depositum: 3500,- Du kan om ønskelig betale ned litt hver måned frem til avreise, eller søke Svea rentefri betalingsutsettelse. Dette er en tur turarrangør er nødt å betale i forkant, så ved sen interesse fra våre kunder vil denne turen falle bort.

 

Avreise OSL 28 jan 2020 kl 0900

Avreise Tenerife 4 feb 2020 kl 1435

 

Flytid 5,5 timer
Norwegian Aircraft
Flyplass til hotell, ca 25 min.

 

Transport betales kontant ved ankomst.
30 euro tur/retur.

Solheim Event & Reiser er medlem av reisegarantifondet for din trygghet.

Bindende påmelding

Ruteflyselskapene kan pålegge reisearrangøren å utstede flybilletter i god tid før avreise. Når en flybillett er utstedt har reisearrangøren en økonomisk forpliktelse overfor flyselskapet. Minner om å lese våre reisevilkår om bindende påmelding. Ved sykdom gjelder din reiseforsikring.

Litt om Adeje i Tenerife

Byen Villa de Adeje er gjennomsyret av historie, som går tilbake til før den spanske erobringen. Som bevis på den historiske arven den har bygd opp gjennom årene, er det historiske kvartalet hjemmet til viktige arkitektoniske monumenter som Casa Fuerte og Santa Úrsula kirke.

 

Adeje har også 14 strender av forskjellig fargesand der besøkende kan svømme året rundt takket være en gjennomsnittlig årstemperatur på 24 ºC, med omtrent 300 soldager om året.

 

En annen stor ressurs er dens rike av sjøliv, som er et av verdens viktigste kolonier av hvaler: pilothvaler, delfiner og andre arter av sjøpattedyr kan sees svømmende rolig i sine farvann. Dette gir et flott naturlig show som du kan se fra en av båtene som hodet ut spesielt.

 

 

 

 

Priser

EGET ROM  Kr. 14.900,-

Inkluderer:
Frokost
Fly og bagasje

DELE ROM  Kr. 11.490,-

Inkluderer:
Frokost
Fly og bagasje

8.8

Utmerket

2 851 gjester har gitt hotellet god score!

Basseng
Røykfrie rom
Fantastisk frokost
Treningstudio
Gratis WI-FI
Aircondition
Restaurant
Bar og Lounge
Spa
Solsenger
Gratis parkering
Beliggenhet ved stranden

Bestill her

Vi tilbyr nå finansering gjennom Svea Finans

Få 6 mnd rentefri nedbetaling

Trykk på knappen under for å søke