Helse- og velværeferie i vakre Bulgaria

Sozopol, 11-18 september 2019

Kropp og sjel henger sammen, og da er det viktig å styrke alle ledd for å bli din beste versjon. Det er ikke alltid så lett å klare og gjøre endringer om man føler man er nede for telling.
Kanskje har du mislykkes flere ganger før og føler at du ikke har energi, eller er frisk nok til å ta tak i alt på egenhånd i et hav av dietter og kostholdsråd.
Vi gir deg hele oppskrifta på hvordan du kan få en ny og bedre livsstil på kun en uke i varmere strøk.

Vi er utrolig stolte av teamet vi har satt sammen av høyt utdannede og profosjonelle mennesker. Med oss på laget har vi Psykolog Frank Vikan,  Yogalærer og Soulmaster Cecilie Samrita Aune og hennes samboer Tiago som utfører Reikihealing, Mentalcoach Per Olav Kleppe og Metaveileder og Healer Agnes Hansen Einsrud. Lisbeth Solheim holder foredrag om livsstilsendringer og deler sin historie etter brannen som endret hennes liv og helse.

 

Har du en stressende hverdag eller bare føler deg utladet er dette turen du burde være med på.
September er den vakreste tiden man kan reise til Sozopol med sine 27 grader i sjøen og vakker natur. Vil tilbyr soloppgangyoga med frokost på stranden og en spennende fullmånemeditasjon.
Her blir det masse spennende på programmet.

 

Her har vi lagt alt til rette for at du skal komme til hektene, glad, brun,  motivert og fornyet. En skikkelig kickstart som kan endre ditt liv. Det er opp til deg, men vi gir deg hele pakken. Kosthold, sykdommer, mental tankegang, motivasjon, ro, stillhet yoga, sol og bad. I tillegg vil dere få tilbud om sosialt samvær innad i gruppen og nye bekjentskaper. Vi ser på tidligere gruppe at dette er mennesker som har mange felles interesser og mye å prate om.

 

Vårt team tilbyr egne konsultasjoner for deg som ønsker rådgivning eller behandlinger. Du kan velge å booke tid i forkant av reisen og sikre deg en time.

 

Vi bor på Green Life Resort som er et stort leilighetskompleks med flere bassenger, butikker og restauranter. Resortet har egen strand og tilbyr gratis solsenger til dere denne uken.
Dere bor i privateide studio. Det betyr at dere får et dobbeltrom med kjøkkenkrok, enkelt utstyrt.
Frokost er inkludert i prisen. Fly og bagasje. Alle kurs, foredrag og yoga.
Vi oppretter en egen gruppe på facebook for påmeldte, slik at vi kan bli kjent før avreise, og dele fortløpende informasjon. Dere vil få eget detaljert infoskriv om fasiliteter, og program time for time, for hele uken.

Skulle noen trenge overnatting på Gardermoen er vi behjelpelige å finne best pris.

 

Vi tilbyr markedets billigste helsetur, og minner om at vi har begrenset antall plasser.

Turene er populære og fylles fort opp! Det er ikke alltid vi klarer skaffe flere flybilletter, da dette er sent i sesongen og andre flyselskaper enn Norwegian har sluttet å fly dit.

 

Hvem passer denne turen for:

- vil ha mer energi, livsglede og en sunnere livsstil
- trenger ro og stillhet
- ønsker behandlinger
- elsker yoga
- ønsker lære mer om mat
- ønsker bli friskere og lettere
- ønsker en sterk mental helse
- motivasjon til å endre livsstil
- ønsker fysisk aktivitet
- egentid, sol og varme

 

Man velger selv det man ønsker å delta på.

 

Det vil bli tid og mulighet til å slappe av med en god bok, sole seg, spise god mat og ta et glass vin.

 

Frank Vikan:

Psykolog og nettverker, lidenskapelig opptatt av kost og helse. Frank er utdannet psykolog fra Universitetet i Oslo. Frank jobber med implementering av HR-verktøy blant Humetricas  kunder; opplæring i konsepter og støtte i prosesser.
Frank lærer oss om forskjellige personlighetstyper slik at du kan bli kjent med deg selv og andre rundt deg. Forstår man andre, kan man skape bedre relasjoner til mennesker.

 

Frank skal lære oss om hvordan vi kan unngå sykdommer og hvordan tankesettet kan endres slik at vi når våre mål. Hvordan vi tenker som gjør at vi stadig faller tilbake i gamle handlingsmønster, og hvordan vi kommer ut av disse. Mestring og bedre selvfølelse. Her vil du få mange aha-opplevelser som vil gi deg et bedre liv. Vi må forstå hvorfor vi handler som vi gjør.

På vår høsttur er tema kosthold og her vil du få lære hvordan du kan bli friskere om du først har blitt syk. Læren om ketodiett og uttrykket autofagi, som betyr at våre celler begår selvdrap.

 

Per Olav Kleppe:

It-mann og coach. Har brukt mye av sitt liv på selvutvikling og kursing.

Alt handler om hvordan du tenker. Per Olav lærer oss hvordan vi kan endre tankegangen, elske oss selv, og bry oss mindre om hva andre mener om oss. Han lærer deg å leve fra innsiden og ut, og ikke fra utsiden og inn. Hvordan du kan stenge ut støy fra din verden og respondere på hendelser fra andre på en god måte, som skaper minst mulig stress. Hvordan man fort blir ferdig med ting og unngår sinne og bitterhet. Per Olav hjelper deg å snu tankegangen din til å tro at alt er mulig. Han gir deg spesifikke teknikker på å snu tankegangen. Mindre forventninger skaper et lykkeligere liv.

 

Cecilie Samrita Aune
Yogalærer og Soul Mentor, elsket av våre kunder. Cecilie brenner for å hjelpe mennesker med å oppdage forbindelsen mellom kropp, tanker, følelser og sjel. Hun brenner for å gjenopprette kontakten med sjelen og vår høyere bevissthet slik at vi kan leve et godt og meningsfylt liv tro mot oss selv som også ivaretar vår moder jord.

 

Cecilie er utdannet innen Kundalini Yoga, Hatha Yoga, Yin Yoga og Gravide Yoga. I tillegg har hun utdannelser innen coaching og terapi (NLP, Ennegrammet, Esoterisk Coaching, Kinesiologi og Klassisk Massasje) og healing (Theta Healing og Reiki Healing). Cecilie tar imot klienter på Frogner i Oslo. Hun holder foredrag og kurs, og har blant annet gjestet Norges Gymnastikk- og Turnforbund, Oslo Yogafestival, Yoga Movement & Arts Festival, flere treningssenter og andre private aktører.

 

Cecilie har en kjærlig og direkte tilnærming i sin yogaundervisning der hun også får benyttet sin erfaring som terapeut og veileder i møtet med klassen og deltakerne. Ro, rom og tilstedeværelse kjennetegner klassene hennes. Passer for alle.

 

Foredrag:

”Selvhealing” – sammenhengen mellom tanker, følelser og helsen vår.

”Lær å meditere” – bli kjent med ulike meditasjonsteknikker og pusteøvelser.

”- Soul Sessions (coaching/livsveiledning/healing/reading)”
Cecilie tilbyr noen timer. Bestill time i forkant av turen.

 

Tiago Duarte

Tiago is from Portugal and has been living in Norway since 2008. He is a Transpersonal Crystal Healer and Reiki Healer with Traditional Japanese Healing Techniques. His deepest wish is to help people to overcome some of the hidden patterns and fears that block us from living our full potential. Healing is a practice of channeling universal energies to balance and circulate the life force energy to the whole body, mind and spirit.

Tiago offers Reiki and Crystal Healing during the week, and he will also offer sessions with his fiancé Cecilie, where they join their skills and make a deep transformational experience for you.

 

Agnes Hansen Einsrud:

Healer, reader og intuitiv livsveileder i en unik kombinasjon. Meta-helse er en teknikk på å finne det mentale aspektet på hvorfor man har blitt syk.

Blir man bevisst dette ved det mentale, kan det hjelpe den fysiske kroppen å bli friskere. Agnes har selv blitt friskere av fibromyalgi ved å finne de bakomliggende årsaker til sykdommen.

Ved å delta på kurs hos Michael Winger, ble Agnes 6.sans og healing-evner vekket. Hun var også en av fire deltagere på nett-tv serien "skjulte evner".
Linken til "skjulte evner" ligger på min hjemmeside: www.agnes.einsrud.no

 

Agnes tilbyr:
- Healing.
- Reading og intuitiv livsveiledning.
- Rens og påfyll av chachraene.
- Løse opp blokkeringer.
- Aroma-touch - lett berøring med eteriske oljer fra Dotherra.
Bra for immunforsvaret, betennelser og stress.

Timene hos Agnes er populære og på sist tur fikk ikke alle som ønsket time.
Anbefaler å ta kontakt med Agnes og booke time i forkant.

 

Lisbeth Solheim

Eier og grunder av Solheim Event og Reiser. Lidenskapelig opptatt av helse, kosthold og stressmestring etter å ha fått ME-diagnose etter kyssesyka. Hvordan kan man fortsatt leve et fullverdig liv med sykdomsutfordringer? Lisbeth holder foredrag om hvordan du kan legge om livsstilen på en varig og enkel måte.

Reiseinformasjon

Avreise med Norwegian: Oslo til Burgas 11 september kl:  06:10.

Retur fra Burgas 18 september til Oslo: 11:10, lander 13:15.

Flytid 3 timer. Buss fra flyplassen til resortet: 40 min.
Valuta: Bulgarske leva.

Transfer til og fra flyplass betales på bussen. 50 leva. (250 kr, t/r)

Trenger du hotellrom på Gardermoen 10 september så er vi behjelpelig med å finne beste pris.

Utflukter

Utflukter er alltid populært, og det vil bli tilbud om utflukter for de som ønsker det. Det finnes både båtturer, vingårder i nærheten og Burgas by som er herlig å besøke.

 

Ønsker du å være alene noen av dagene for å utforske vakre Sozopol på egenhånd, så er det fullt mulig. Vi kommer til å sette opp tid til sol/bad i programmet.

Overnattingsmuligheter

EGET ROM  Kr. 10.990.-

Inkluderer:
Studio m/kjøkkenkrok
Frokost
Fly og bagasje
Alle kurs/foredrag, yoga og trening
Gratis solsenger på Green Life Beach

DELE ROM  Kr. 9.990,-

Inkluderer:
Studio m/kjøkkenkrok
Frokost
Fly og bagasje
Alle kurs/foredrag, yoga og trening
Gratis solsenger på Green Life Beach

Solheim Event & Reiser er medlem av reisegarantifondet for din trygghet.

Bindende påmelding

Ruteflyselskapene kan pålegge reisearrangøren å utstede flybilletter i god tid før avreise. Når en flybillett er utstedt har reisearrangøren en økonomisk forpliktelse overfor flyselskapet. Det samme gjelder booking og forhåndsbetaling av hotellrom i utlandet. Minner om å lese våre reisevilkår om bindende påmelding. Ved sykdom gjelder din reiseforsikring.

7.8

Bra

304 gjester har gitt hotellet god score!

Basseng
God frokost
Gratis WI-FI
Restaurant
Bar
Treningsstudio
Nære stranden
Privat strand

Litt om Sozopol

Vakre Sozopol med sin verneverdige gamle fiskelandsby, fra 500 år etter kristus, ligger ved Svartehavskysten i Bulgaria. Byen tilhørte Hellas i sin tid, og bærer fortsatt et gresk preg – et utrolig idyllisk sted. Brosteinsbelagte gater, gamle trehus og vakre strender. Sozopol er en by man lett blir glad i og reiser til om og om igjen. Selgere og innkastere er nesten ikke å se. Husk å ta med gode sko.

Du får gå i fred i butikker, og folkeslaget er av det behagelige slaget; de har god tid. Noe som for øvrig kan være en smule irriterende på restauranter, men målet med turen er å slappe av, nyte, samle energi og kose seg – så det er viktig å ta seg tid.

Reiseleder har reist til Sozopol i 10 år og vet hvor de beste restaurantene er, hvor de snakker godt engelsk og hvor de har god mat. Byen er ikke bygd opp for masseturisme, og prisen på mat og drikke gjør at lommeboken smiler.

Klimaet i Bulgaria er deilig. Det blir sjeldent kvelende varmt, og det er alltid en deilig bris.
Det vil være mellom 24 og 29 grader i september.

Prisnivået er ca. 12 kr. for en øl, 25 kr. for en salat, 20 kr. for en kebab, 35 kr. for en pizza, 100 kr. for en biff og 50-100 kr. for en flaske vin

På denne turen er alt lagt til rette for at du skal kunne oppleve, nyte, samle energi og få gode råd på veien, slik at du fortsetter å pleie både kropp og sjel når du kommer hjem.
Vi kommer til å tilby dere enkel oppfølging i gruppen etter hjemkomst om dere lurer på noe.

Bestill her

Vi tilbyr nå finansering gjennom Svea Finans

Få 6 mnd rentefri nedbetaling

Trykk på knappen under for å søke