Helsetur – Personlig utvikling

Sozopol Bulgaria, Miramar 23-30 mai 2020

Vi har hatt stor suksess med våre tidligere helseturer og er nå klar med programmet for vårens tur og et spennende tema om personlig vekst som rød tråd gjennom uka.  Yoga, foredrag og behandlere. Hvordan kan du lære å bruke alt ditt potensial til å bli den beste versjonen av deg selv? Hva er dine utfordringer? Kanskje man ikke vet helt selv. Nå får du en utfyllende personlighets-test og kartlegging av psykolog Frank Vikan. Videre i løpet av uka vil du jobbe med disse utfordringene sammen med resten av vårt fantastiske team.

 

Vi inspirerer, utdanner og coacher enkeltpersoner til positive endringer. Vi kan hjelpe deg til å få høyere motivasjon, bedre stressmestring og å nå dine mål.

 

Tema finner du under foredrag og info om våre behandlere og coacher.

 

Bruk en uke av ditt liv, til å snu det! Vi gir deg alle verktøy!

 

Vi bor på Miramar, et 4 stjerners strandhotell som har vunnet pris for et av de beste strandhotell i Bulgaria. Vakre Kavatsi-stranden ligger rett over veien. Sozopol, en verneverdig vakker gamleby ligger 3 km unna, og er verdt et besøk. Det vil bli tid for deg å utforske litt på egenhånd eller sammen med gruppen. Sol og bad vil også stå på agendaen.

 

Det vil bli gitt ut utfyllende info om hotellet og fasiliteter ved bestilling.  Timeplan over uken vil leveres skriftlig ved ankomst.

 

Timer til våre behandlere bør bookes i forkant for å sikre deg en time.

 

Vi har også en facebook-gruppe for våre påmeldte med kontakt info til våre behandlere.

 

 

Foredrag:

 

Psykolog Frank Vikan:  - Personlighetstyper – personlighetstester.  Lær å forstå deg selv og andre.
- Hvorfor ketogent kosthold?  - Keto på 1-2-3

 

Naturterapeut Oddveig Myhre: - Hvem styrer kroppen? Du eller tarmen?

 

Jeanette Ask - Hvordan finne ro i en kropp som er full av lopper?
- Kropp og sinn i sin helhet. Kroppens flere språk.

 

Frank Finnøy - Om Livet – Frank deler sin historie.

 

Agnes Hansen Einsrud - Presentasjon

 

Siri Kluften - Immunforsvar og endorkrinsystemet

 

Lisbeth Solheim - Bedre og lettere hverdag.  - Stress, utfordringer og viktigheten av kosthold.

 

Frank Vikan er psykolog, sexolog og nettverksbygger. Spesialist innen personlighetstesting, en viktig del av din Personlig Vekst. Frank holder foredrag i hvordan du kan bli kjent med deg selv, samt forstå andre bedre. I tillegg tilbyr han personlighets-tester og gjennomgang av disse. Da vil du tydelig se ditt forbedringspotensial på alle punkter. Frank er lidenskapelig opptatt av mat og helse og vil gi deg innsikt i ketogent kosthold og fordelene, og ikke minst hvordan du enkelt kommer i gang.

 

Oddveig Myhre har en Bachelor grad i Microbiology fra San Diego State University og en Master grad fra Arizona State University i Mikrobiology
med spesialisering i Neuroimmunology.  I 2005 var hun ferdig utdannet som Naturopathic Medical Doctor (NMD) fra Southwest College of Naturopathic Medicine (Tempe, Arizona). Hun var eier av et
Naturmedisinske Senter hvor hun jobbet som spesialist i autoimmun og nevrologiske sykdommer. I 2014 tok hun sin andre Mastergrad, denne gangen i Food Studies ved Chatham University i Pittsburgh.  I Norge er
Oddveig Myhre godkjent som Naturterapeut og jobber sammen med andre terapeuter på klinikken Optimalhelse Senter Skien i Telemark.

 

Frank Finnøy er utdannet osteopat, sone- og muskelterapeut fra Norges Helsehøyskole. Han får de beste skussmål fra sine kunder som har prøvd alt uten lindring. Forskjellige massasjemetoder og teknikker blir brukt i en og samme behandling. Smertelindring og deaktivering av triggerpunkter med nåler. Frank har lang erfaring som behandler og er en tryllekunstner med bred forståelse i hvordan kroppen henger sammen. Han er også TRX- instruktør (slyngetrening) og kognitiv terapeut.

 

 

Jeanette Ask, vår fantastiske Mindfulness og Yogalærer utfører timer som passer for alle, også nybegynnere. Jeanette vil ta deg gjennom en reise daglig denne uken hvor forskjellige tema innen Personlig vekst er tema. Ved hjelp av meditasjon og Gong vil du finne roen og innsikt.  I tillegg er Jeanette utdannet innen Kognitiv Terapi og Rosenterapi. Gjennom reading, healing, rosen eller samtaler kan hun hjelpe deg videre i livet fra traumer og låste blokkeringer. Jeanette er også TRX- instruktør.  (slynge)

 

Agnes Hansen Einsrud har vært et fast innslag på våre turer frem til nå og elsket av kundene. Hun er utdannet Metaveileder, Intuitiv Livsveileder, healer og reader. Hun har en myk tilnærming til å løse dine traumer og blokkeringer. Hun ser deg!

 

 

Siri Kluften  ble introdusert for Biofotonterapi i 2008, og fullførte utdannelsen The Academy for Applied Biophoton Health Science, Inter-University College, Campus i Drammen. Biofotonterapi handler om å gå inn og finne årsaken til hvorfor vi ikke føler oss i form. Biofotonlyset gjenoppretter balansen i kroppen på en naturlig og smertefri måte, uten bivirkninger og medikamenter.

Biofotonterapi er en behandlingsform som kombinerer de gamle klassiske behandlingsformene akupunktur og homeopati med moderne teknologi.

Er du nysgjerrig på fremtiden? Siri tilbyr nummerologi og tarotlegg.

 

 

Lisbeth Solheim er Gründer og eier av Solheim Event og Reiser. Hun holdt på å miste livet i en brann i 2002 hvor hun hoppet 8,5 m fra en blokk. Hun vil fortelle om veien derfra med ME, fibromyalgi, stoffskifteproblemer, wiplash, matintoleranser, binyretretthet og veien til et sunnere og friskere liv med mental mestring, meditasjon og kostholdsendringer. Lær hvordan du kan få et bedre liv med de utfordringene vi må lære oss å leve med.

Reiseinformasjon

Betalingsinfo:

Faktura blir sendt ut 2 januar, og depositum på 5000,- betales. Resterende 1 april.

 

Avreise: Lør 23 mai kl 1640
Tilbake: Lør 30 mai kl 2140 (lander 23.55)

Norwegian Air Shuttle
20 kg innsjekket bagasje
10 kg håndbagasje
Flytid ca 3 timer.
Busstid: 40 min til hotellet fra flyplassen.

Transfer på 50 leva t/r betales ved ankomst (250kr)

 

Tilknytningsrom: Gardermoen Airport Hotel 795,-

 

Bindende påmelding.

 

Vi har som mål å ha de beste prisene på markedet og våre helseturer inkluderer fly.

Solheim Event & Reiser er medlem av reisegarantifondet for din trygghet.
Minner om å lese våre reisevilkår

Utflukter

Utflukter er alltid populært, og det vil bli tilbud om utflukter for de som ønsker det. Det finnes både båtturer, vingårder i nærheten og Burgas by som er herlig å besøke.

 

Ønsker du å være alene noen dager for å utforske vakre Sozopol på egenhånd, så er det selvsagt mulig. Man deltar på det man ønsker. Her kan du slappe av med en bok på dagtid, og ha venner å spise med på kvelden.

Overnattingsmuligheter

EGET ROM  Kr. 12.990.-

 

Inkluderer:
Eget rom
Frokost
2 lunsj
5 middager
Salat ved sen ankomst
Fly og bagasje
Middag og byvandring i gamlebyen
Alle foredrag
Yoga/Mindfulness. 1 t pr dag
Soloppgangyoga

DELE ROM  Kr. 10.990,-

 

Inkluderer:
Dele rom
Frokost
2 lunsj
5 middager
Salat ved sen ankomst
Fly og bagasje
Middag og byvandring i gamlebyen
Alle foredrag
Yoga/Mindfulness. 1 t pr dag
Soloppgangyoga

7.8

Bra

304 gjester har gitt hotellet god score!

Basseng
God frokost
Gratis WI-FI
Restaurant
Bar
Nære stranden
Privat strand

Litt om Sozopol

Vakre Sozopol med sin verneverdige gamle fiskelandsby, fra 500 år etter kristus, ligger ved Svartehavskysten i Bulgaria. Byen tilhørte Hellas i sin tid, og bærer fortsatt et gresk preg – et utrolig idyllisk sted. Brosteinsbelagte gater, gamle trehus og vakre strender. Sozopol er en by man lett blir glad i og reiser til om og om igjen. Selgere og innkastere er nesten ikke å se.

 

Du får gå i fred i butikker, og folkeslaget er av det behagelige slaget; de har god tid. Noe som for øvrig kan være en smule irriterende på restauranter, men målet med turen er å slappe av, nyte, samle energi og kose seg – så det er viktig å ta seg tid.

 

Reiseleder har reist til Sozopol i 13 år og vet hvor de beste restaurantene er, hvor de snakker godt engelsk og hvor de har god mat. Byen er ikke bygd opp for masseturisme, og prisen på mat og drikke gjør at lommeboken smiler.

 

 

Klimaet i Bulgaria er deilig. Det blir sjeldent kvelende varmt, og det er alltid en deilig bris. I mai ligger temperaturen mellom 22 og 27 grader.

 

Prisnivået er ca. 15 kr for en øl, 35 kr. for en salat, 20 kr for en kebab, 50 kr for en pizza, 100 kr for en bra middag og 80-150 kr for en god flaske vin.

 

På denne turen er alt lagt til rette for at du skal kunne oppleve, nyte, samle energi og få gode råd på veien, slik at du fortsetter å pleie både kropp og sjel. Det er også viktig å tenke på egen helse- og velvære for å kunne ha nok energi i den vanlige hverdagen, men også for å kunne glede andre.

Vi tilbyr nå finansering gjennom Svea Finans

Få 6 mnd rentefri nedbetaling

Trykk på knappen under for å søke

Bestill her