Helseweekend Hadeland

Thorbjørnsrud hotell 18-20 oktober 2019

Har du lenge ønsket å legge om livsstilen men ikke vet hvor du skal begynne? Kanskje du føler deg stresset og trenger lære hvordan du kan lande? Denne helga har vi satt sammen et flott team som skal gi deg en liten startpakke på hvordan du enkelt kan endre livsstil.

Vi har kun 35 dobbeltrom, så her lønner det seg å melde seg på fort! Finn en venn eller familiemedlem å ta med deg, alt er lettere når man har støtte underveis.

I et hav av kostholdsråd skal vi gi deg enkle redskaper. I tillegg skal vi nyte helgen med det som hører til en glad livsstil. Mange tror at de må slutte med alt, og orker derfor ikke ta tak i livsstilsendringer. Det er viktig å finne en balanse som man klarer leve med.

 

Litt om teamet:

 

Frank Vikan:

Psykolog og nettverker, lidenskapelig opptatt av kost og helse. Frank er utdannet psykolog fra Universitetet i Oslo. Frank jobber med implementering av HR-verktøy blant Humetricas  kunder; opplæring i konsepter og støtte i prosesser.

 

Frank lærer oss om forskjellige personlighetstyper slik at du kan bli kjent med deg selv og andre rundt deg. Forstår man andre, kan man skape bedre relasjoner til mennesker. I tillegg holder han kostholdskurs for de som burde endre kosthold grunnet sykdom. Han forklarer hva ketodietten er og hvordan et par måneder på denne dietten pr år gir en tilstand som kalles Autofagi, som betyr at dårlige celler begår selvdrap. Mange på medisiner kan kutte ut disse når de kommer i ketose. En meget behagelig tilstand å være i, på mange måter.

 

Cecilie Samrita Aune

Yogalærer og Soul Mentor, elsket av våre kunder. Cecilie brenner for å hjelpe mennesker med å oppdage forbindelsen mellom kropp, tanker, følelser og sjel. Hun brenner for å gjenopprette kontakten med sjelen og vår høyere bevissthet slik at vi kan leve et godt og meningsfylt liv tro mot oss selv som også ivaretar vår moder jord.

 

Cecilie er utdannet innen Kundalini Yoga, Hatha Yoga, Yin Yoga og Gravide Yoga. I tillegg har hun utdannelser innen coaching og terapi (NLP, Ennegrammet, Esoterisk Coaching, Kinesiologi og Klassisk Massasje) og healing (Theta Healing og Reiki Healing). Cecilie tar imot klienter på Frogner i Oslo. Hun holder foredrag og kurs, og har blant annet gjestet Norges Gymnastikk- og Turnforbund, Oslo Yogafestival, Yoga Movement & Arts Festival, flere treningssenter og andre private aktører.

 

Cecilie har en kjærlig og direkte tilnærming i sin yogaundervisning der hun også får benyttet sin erfaring som terapeut og veileder i møtet med klassen og deltakerne. Ro, rom og tilstedeværelse kjennetegner klassene hennes. Passer for alle.

 

Agnes Hansen Einsrud:

Healer, reader og intuitiv livsveileder i en unik kombinasjon. Meta-helse er en teknikk på å finne det mentale aspektet på hvorfor man har blitt syk.

 

Blir man bevisst dette ved det mentale, kan det hjelpe den fysiske kroppen å bli friskere. Agnes har selv blitt friskere av fibromyalgi ved å finne de bakomliggende årsaker til sykdommen.

 

Ved å delta på kurs hos Michael Winger, ble Agnes 6.sans og healing-evner vekket. Hun var også en av fire deltagere på nett-tv serien "skjulte evner".

 

Linken til "skjulte evner" ligger på min hjemmeside: www.agnes.einsrud.no

 

Agnes tilbyr:
- Healing.
- Reading og intuitiv livsveiledning.
- Rens og påfyll av chachraene.
- Løse opp blokkeringer.
- Aroma-touch - lett berøring med eteriske oljer fra Dotherra.

Bra for immunforsvaret, betennelser og stress.

Timene hos Agnes er populære og på sist tur fikk ikke alle som ønsket time.
Anbefaler å ta kontakt med Agnes og booke time i forkant.

 

Lisbeth Solheim

Eier og grunder av Solheim Event og Reiser. Lidenskapelig opptatt av helse, kosthold og stressmestring etter å ha fått ME-diagnose etter kyssesyka. Hvordan kan man fortsatt leve et fullverdig liv med sykdomsutfordringer? Lisbeth holder foredrag om hvordan du kan legge om livsstilen på en varig og enkel måte.

 

Etter kurshelgen vil du gratis få tilgang til Lisbeths og Franks Ketogruppe og Lisbeth`s enkle livsstilskursgruppe for motivasjon, handlelister og oppskrifter.

 

Dette skal være nok til at du på egenhånd skal klare å legge om til en bedre livsstil.

 

Vi gleder oss til å tilbringe helgen med dere.

 

Vi lager en gruppe på facebook for påmeldte, for info, samkjøring og bestilling av time hos Agnes.

 

Vi har kun plass til 66 personer og tilbyr kun dobbeltrom.

Reiseinformasjon

Fredag 18 oktober:
Innsjekk fra 16:00
20:00  Velkomstmiddag! Da spiser vi en 4 retters middag sammen.
22:30-23:00 tar vi en avslappende yogatime med Cecilie før leggetid.
Ønsker noen å være i baren å skravle etter dette er det fullt mulig.

 

Lørdag 19 oktober:
08:00-09:30 Frokost
10:30-11:30 Pusteteknikker og en indre reise med Cecilie.
Besøk på Hadeland Glassverk
Individuell lunsj.

15:00-16:15 Foredrag med Psykolog Frank Vikan.

En helsefremmede diett for de som må legge om livsstilen. Hva er ketodiett og begrepet Autofagi, som betyr at cellene begår selvdrap. Hvordan faste friskemelder cellene våre.

16:30-17:30 Foredrag med kostholdsveileder Lisbeth Solheim.
Hvordan kan man legge om livsstilen på en betydelig men superenkel måte?

17:30 Ostesmaking og ølsmaking fra hotellets eget ysteri og ølbryggeri.

19:00 Mingling i baren
20:00 Ny 4 retters middag.

 

Søndag 20 oktober:
08:15-09:00 Morgenyoga med Cecilie
09:00-10:00 Frokost

11:00-13:00 Foredrag med Frank Vikan om Personlighetstyrper og Personlighetsutvikling.

Avreise

 

Adresse: Sagveien 8. 3520 Jevnaker.

PRIS PR STK I DOBBETLROM: 3990,-

Prisen inkluderer:
Hotellrom, 2 netter.
2 deilige frokoster
4 retters middag hver kveld.
Ostesmaking og Ølsmaking
Gratis kaffe og frukt i stua
Alle fordrag
Yogatimer
Fri parkering

 

4,4 av 5

Veldig bra

163 gjester har gitt hotellet god score på google!

Resepsjon 24/7
Gratis WI-FI
Frokost
Bar
Parkering
Room service

Bestill her